Demonstratrice worden?!



Sinds 8 oktober 2012 is Stampin'Up! in Nederland. De produkten worden niet in de reguliere winkels verkocht en zijn alléén verkrijgbaar bij demonstratrices.

Om demonstratrice te kunnen worden moet je instappen bij een bestaande demonstratrice, bij mij bijvoorbeeld!

DIT IS DE LINK OM BIJ MIJ IN TE STAPPEN EN HET SU AVONTUUR TE BEGINNEN

Als demonstratrice heb je vele voordelen:
1. 20% van de omzet (bedrag zonder BTW) is direct voor jou. (Als je maandomzet meer dan € 600,- excl. BTW bedraagt, krijg je nog een paar procenten extra. Hoe hoger je omzet, des te meer extra procenten!!!) Je wordt dus beloond voor je inzet.
€ 363,- incl. BTW (= € 300,- excl. BTW) is de minimale kwartaalomzet die SU van je vraagt.

2. Het starterspakket kost jou € 129,-, maar daarvoor mag je voor € 175,- aan producten uitkiezen!! Deze set stel je geheel naar eigen keuze samen. Je hoeft dus geen producten te hebben om te mogen starten. Als je niet weet wat je in je pakket zou moeten doen, dan help ik je graag met je keuze. Bovenop je eigen keuze krijg je van Stampin'Up! ook nog voor € 60,- materiaal (waaronder 8 catalogi, 8 actuele mini catalogi, bestelformulieren en een introductie dvd).

3. Om het even in welke maand je instapt, je hebt maximaal 6 maanden de tijd om je eerste kwartaalomzet te halen (dit is altijd een deel van EN een heel kwartaal).
In het eerste halfjaar heb je ook nog de mogelijkheid gratis stempelsets te verdienen!

4. SU stuurt je regelmatig een nieuwsbrief, emails met tips en je krijgt toegang tot een site en forum voor SU demonstratrices. Je vindt er veel tips, ideeën en voorbeelden om te gebruiken voor je workshops. Hier kun je ook trainingen volgen via video om nog meer uit je carrière te kunnen halen.

5. En natuurlijk wordt je opgenomen in een warm team van collega's, die je ALTIJD!!! met raad en daad bij zullen staan. Via Mail, Facebook en /of What's App, staat er altijd wel iemand voor je ter beschikking. Voor jou ben ik telefonisch berekbaar en via mail of What's App zelfs 24/7.

6. Als demo krijg je de catalogi 1 maand eerder te zien dan je klanten en kun je er al producten uit bestellen voor jezelf! Als demo geniet je 20% korting.

7. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je in deze hobby/(bij)baan steekt, hoeveel workshops/party's je geeft, wat je maakt, hoe je je tijd indeelt. Je bent dus eigen baas en hoeft GEEN workshops/party's te geven als je dat niet wilt! Het enige dat Stampin'Up! van je vraagt is dat je je kwartaalomzet (€ 300,- excl. BTW) haalt. Hoe je daaraan komt en of dit alleen inkopen voor jezelf zijn maakt niet uit.

8. Tot slot HEEL BELANGRIJK: als je geen demonstratrice meer wilt of kunt zijn, of omdat je bijvoorbeeld je minimale omzet niet bereikt:
Dan kun je in de eerste maand na het kwartaal nog die omzet bereiken. Als het je niet lukt of als je gewoon geen zin meer hebt, val je gewoon uit als demo. Zo makkelijk gaat dat. Er zitten GEEN addertjes onder het gras!

9. Ik wil graag dat het plezier en de creativiteit voor jou op de eerste plaats staan!
Je kunt je bij mij aanmelden als demonstratrice.
Dit gaat snel en makkelijk.
Voor vragen mag je me altijd bellen  0612245414 of mailen relindescheepers@icloud.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten